top of page
14-05-2022 Macy0476 kopie.jpg

OVER MACY POLE

Het gezicht achter het verhaal

Macy Pole is schrijfster en marketeer in het theater. Van origine is ze docent economie.


"Toen ik gevoeliger werd voor energieën heb ik hier ontzettend mee gestruggeld. Ik was anders dan anderen en dat irriteerde me. Ik wilde gewoon meedoen met de race van het leven, zoals iedereen dat deed. Maar mijn lichaam en mijn gevoeligheid dwongen me steeds meer om te luisteren. Om gelukkig te kunnen zijn, moest ik selectiever worden. Ik kon niet meer met iedereen omgaan, overal aan mee doen. Ik kon niet meer alles bekijken en beluisteren op tv of social media. Ik kon niet meer vast blijven houden aan negatieve gedachten en overtuigingen. Want het was tijd om mijn energie te koesteren. 


Toen ik dat eindelijk begon te doen, kwam ik erachter dat mijn gevoeligheid mijn grootste zegening was. Ik beëindigde mijn relatie, zei mijn baan op in het onderwijs en volgde mijn hart. Ik maakte mijn boek af, De Wonderen van de Kasa. Een verhaal vol hoop en inspiratie, wat ik heb geschreven voor alle hooggevoelige, zuivere mensen die een herkenbaar verhaal zoeken.


Het boek biedt tips en trucs hoe je energetisch sterker kan worden en geluk kan vinden, maar is tegelijkertijd een roman. Een verhaal over liefde, de zoektocht naar geluk, uitdagingen en overwinning. Ik hoop dat je evenveel zal genieten van dit verhaal als ik doe. Ik lees het stiekem nog steeds regelmatig."

Over Macy Pole: Over ons

In een wereld die schreeuwt hoe slecht het allemaal gaat, fluistert dit boek "Het komt allemaal goed" 

Over Macy Pole: Tekst
bottom of page